Lasai, ez da ezer gertatzen - Malagon, Ana (Donostia : Elkar, 2014)
Bakardadearen mapa moduko bat da liburu hau, Iban Zalduak hitzaurrean dioenez. Frustrazioaren koordenadak erakusten dizkigu bere orrietan, insatisfazioaren eta inkomunikazioaren kartografia.
Keywords: Helduentzako Literatura