Lokomotora berria : 3-4 urte - Pujadó, Rosa M.; Colomer, Isabel; Pujol, M. Antònia; Zabaleta, Josu; Auzmendi, Lurdes (Bartzelona : Casals, 1990)
20 gaiez osatutako ikasturte globalizatua. Lanerako bi koaderno
1990eko apirila
3-4 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak