Lokomotora berria : 3-4 urte / Rosa M. Pujadó, M. Antònia Pujol; Isabel Colomer-en marrazkiak; euskarazko koordinazioa, Josu Zabaleta; itzulpena eta egokitzapena, Lurdes Auzmendi...[et. al.] - Pujadó, Rosa M. (: Casals, 1990)
20 gaiez osatutako ikasturte globalizatua. Lanerako bi koaderno