Euskal herriko abestiak = Canciones de Euskal Herría - Adarrakoak Taldea (Gasteiz : Hijos de C. Carrión, 1980)
Kantu eta musikagailuentzako prestaturik; auspoa (akordeoi), gitarra, organo, flaiola eta abarrez erabiltzeko.
Testua euskaraz eta gazteleraz
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Herri kantak -- Euskal Herria -- Haur eta gazteentzako liburuak; Monografiak