Euskal herriko abestiak = Canciones de Euskal Herría / Adarrakoak Taldea (: Hijos de C. Carrión, 1980)
Kantu eta musikagailuentzako prestaturik; auspoa (akordeoi), gitarra, organo, flaiola eta abarrez erabiltzeko.