Arre-arre. 1b [4-5 urte] : begi-eskuzko koordinaketa. Buruhauskarriak. Eskuin-esker faktorea - Fernández, Begoña; Agirre, Mª Carmen; Lasarte, Marian (Bilbo : Izar, 1992)
Kuaderno hauek irakurmena eta idazmenaren lorpena errazteko egin dira, eta baita, prozesu honetan sor litezkeen desbideraketak zuzendu ahal izateko ere. Honetaz gain egokiak dira umea matematikaren mundura hurbitzeko.
Haur hezkuntza (4-5 urte)
Nafar Gobernuaren laguntzaz argitaratua
Keywords: Curriculumeko baliabideak