Arre-arre. 1b [4-5 urte] : begi-eskuzko koordinaketa. Buruhauskarriak. Eskuin-esker faktorea / [egileak: Begoña Fernández, Mª Carmen Agirre, Marian Lasarte] - Fernández, Begoña (Arre-arre, 1992)
Kuaderno hauek irakurmena eta idazmenaren lorpena errazteko egin dira, eta baita, prozesu honetan sor litezkeen desbideraketak zuzendu ahal izateko ere. Honetaz gain egokiak dira umea matematikaren mundura hurbitzeko.