Oinarrizko curriculum diseinua . Batxilergoa . Giza eta gizarte zientziak (Vitoria-Gasteiz Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia = Servicio Central de Publicaciones del Gobierno Vasco, 1994)
Azaletik jasotako izenburua.Atariko izenburua: Giza eta gizarte-zientzietako modalitatea
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Monografiak