Oinarrizko curriculum diseinua . Batxilergoa . Teknologia - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzen Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1994)
Azaletik jasotako izenburua. Atariko izenburua: Teknologi batxilergoko modalitatea
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Monografiak