Herri-kirolak [Lehen Hezkuntza 5-6] - Mitxelena Erice, Leire; Urkiri Azkoitia, Idoia; Arrieta Baro, Iñaki; Mugica Jaime, Allende; Euskomedia fundazioa (Usurbil : Euskomedia, 2014)
Herri-kirolak ikasmateriala berez 10 eta 12 urte bitarteko ikasleei zuzendutako ikasmateriala da. Ikasmateriala Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren Eskola 2.0 web-orrian zintzilikatuko da hezkuntza-komunitateak, edota interesa lukeen beste edonork, eskura izan dezan. Produktuaren xede nagusia ikasleen artean euskal herri-kirol eta -jolas tradizionalak ezagutu eta jatorria ikertzea da, era atsegin eta entretenigarrian, kalitatezko edukiekin, eta elkarreragiketaren bitartez material erakargarria garatuz, hau da, Teknologia berriak eta IKT delakoak gaur egun duten presentzia kontuan hartuz hauen jakintza ikasleen artean hedatzea.
2013/06/28
2013/06/28
2013/06/28
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala edo EIMA 2.0, 2012ko deialdia)
2013/06/28
Keywords: Herri-kirolak -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak