Herri-kirolak [Lehen Hezkuntza 5-6] / Ideia eta edukiak, Leire Mitxelena Erice eta Idoia Urkiri Azkoitia ; diseinua eta garapena, Allende Múgica Jaime ; koordinazioa, Iñaki Arrieta Baro - Mitxelena Erice, Leire; Urkiri Azkoitia, Idoia; Arrieta Baro, Iñaki; Mugica Jaime, Allende (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2012ko deialdia), 2014)
Herri-kirolak ikasmateriala berez 10 eta 12 urte bitarteko ikasleei zuzendutako ikasmateriala da. Ikasmateriala Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren Eskola 2.0 web-orrian zintzilikatuko da hezkuntza-komunitateak, edota interesa lukeen beste edonork, eskura izan dezan. Produktuaren xede nagusia ikasleen artean euskal herri-kirol eta -jolas tradizionalak ezagutu eta jatorria ikertzea da, era atsegin eta entretenigarrian, kalitatezko edukiekin, eta elkarreragiketaren bitartez material erakargarria garatuz, hau da, Teknologia berriak eta IKT delakoak gaur egun duten presentzia kontuan hartuz hauen jakintza ikasleen artean hedatzea.