Zer duzu gogoko, Kroko? : jolas egiteko liburua - Lodge, Jo; Calle, Leire ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Krokok oso gogoko du cowboy mozorroa janztea, baita pirata eta super Kroko mozorroak janztea ere.
0-4 urte (Urdina)
Jatorrizko izenburua: Flip, Flap, Mr. Croc
Keywords: Krokodiloak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak