Uretako munstroak - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbao : Mezulari, 2013)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Silver anai-arreben eskolak txango bat antolatu du Eskoziara joateko, eta Rebeccak eurekin joatera gonbidatu nau (baina ezkutuan, noski!). Onena da munduko lekurik liluragarrienetako bat bisitatuko dugula: Ness lakua! Ziur entzuna duzuela. kondairak dioenez, han izaki ikaragarri bat bizi da...Baina horiek umeentzako kontuak baino ez dira ezta?
8 urtetik aurrera (gorria)
Fifa e strafifa a loch ness!
Keywords: Abenturak; Saguzarrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak