Uretako munstroak / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2013)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Silver anai-arreben eskolak txango bat antolatu du Eskoziara joateko, eta Rebeccak eurekin joatera gonbidatu nau (baina ezkutuan, noski!). Onena da munduko lekurik liluragarrienetako bat bisitatuko dugula: Ness lakua! Ziur entzuna duzuela. kondairak dioenez, han izaki ikaragarri bat bizi da...Baina horiek umeentzako kontuak baino ez dira ezta?