Tximinoak / testua, Sarah Courtauld ; marrazkiak, Daniel Howarth ; [itzulpena, Ihintza Elsenaar] - Courtauld, Sarah (Lehen irakurleak (Ttarttalo), 2012)
Zatoz tximinoen mundura eta ikusi nola egiten duten jauzi zuhaitz batetetik bestera, eta nola kentzen dizkioten elkarri zomorro txikiak. Begiratu tximino kumeei jolas egiten, helduak lo egiten ari diren bitartean.