Txibi inurri laboraria - Soria de Carlos, Natalia; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2013)
Inurri bat bazen behin batean, laborari nekaezina zena, langile azkar eta porrokatua, eta, batik bat, zuhur-zuhurra.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Letra larria
Keywords: Errimak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Inurriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak