Txibi inurri laboraria / Natalia Soria de Carlos ; [itzulpena, Inma Errea Cleix] - Soria de Carlos, Natalia (Bazen behin... (Denonartean), 2013)
Inurri bat bazen behin batean, laborari nekaezina zena, langile azkar eta porrokatua, eta, batik bat, zuhur-zuhurra.