Sugearen itzala / Rick Riordan ; [itzulpena, Koro Navarro] - Riordan, Rick (Kanetarren kronikak (Mezulari), 2013)
Egiptoko mitologia atze-oihal perfektua da Riordanek sortutako heroien burutazioak, harremanak eta ezbehar pertsonalak islatzeko. Ongi etorria ematen diogun Kanetarren Kronikak bildumako hirugarren eta azken ale honek ere eskainiko dizkigu, zalantzarik gabe, aurreko biek bezainbeste bizipoz eta umore.