Pasio krimena - Morillo, Fernando (Irun : Gaumin, 2013)
Xoel filosofo gazteak eta June ingeniariak maitasun istorio pasional bezain suntsigarria bizi ondoren, kontaktua etetea erabaki zuten. Orain, Juneren familia obsesiboak heriotza mehatxuak jaso ditu, eta neskak laguntza eskatzen dio. Xoel Ainitzerekin azalduko zaio, hura ere maitale ohia eta fisikari berezi samarra. Neska baten gorpu birrindua agertzen den unean, Juneren aita desagertu egiten da. Biktima edo hiltzaile? Susmagarri bat bestearen atzetik, ekaitzen zientzia bortitza, kaos-dantzaren misterioa, dirutza ederra jokoan, hilketak, amorrua eta maitasuna, sexuaren indarra eta itsukeria, adiskidetasunaren gozoa. Pasioaren gatza eta latza.
14 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Poliziak; Intriga -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak