Orbel azpiko haikuak - Jimenez Maia, Josu (Berriozar : Denonartean, 2013)
Azkarregi doan mundu honetan istant batzuk bizitzeko eta partekatzeko aukera eman nahi dizut, irakurle hori: zure esku daude, beraz, Euskal Herriko bideetan barna orbela kraskatzean, zapaltzean, usaintzean, ukitzean, ikustean eta aditzean sortutako haikuak, Orbel azpiko haikuak.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura