Oihanean galduta - Homs, Montse; Marta Ylla-Catalá; Biel, Marta; Tió, Josep; Olano, Antton (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Bixkorrak jolasean ari dira parkeko urmaelaren inguruan. Bat-batean, eltxo batek zizta egin dio Txuriri. Une horretan, gogora etortzen zaio Amazonasko oihanari buruzko liburu batean ikusi zuen eltxo erraldoi bat. Orduan, Bixkorrak Amazonasko oihan gainean hegazkin batean hegaldatu direla imajinatzen hasten da. Halako batean, zarata arraro bat entzuten dute pilotuaren kabinan eta hark hegazkinetik jausgailuz salto egiteko agintzen die...
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Basoak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak