Mezutxoa botilan - Muxote Potolo Bat (Bilbo : Mezulari, 2012)
Itsasora jauzten dugu botila hau. Zuregana iritsi dadin. Pertsona berezia zarelako. Zu besterik ez dagoelako. Itzela errepika ezina. Etzazu ahaztu inoiz. Guk inolak ere ez dugu ahaztuko!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Autoestimua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak