Mezutxoa botilan / [Muxote Potolo Bat] (Mezulari, 2012)
Itsasora jauzten dugu botila hau. Zuregana iritsi dadin. Pertsona berezia zarelako. Zu besterik ez dagoelako. Itzela errepika ezina. Etzazu ahaztu inoiz. Guk inolak ere ez dugu ahaztuko!