Loixun : uso hegalaria - Soria de Carlos, Natalia; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2013)
Behin bazen baso batean uso hegalari bat, eder-ederra alaia eta ausarta zena, eta ideiak argi zituena.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Letra larria
Keywords: Usoak; Errimak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak