Loixun : uso hegalaria / Natalia Soria de Carlos ; [itzulpena, Inma Errea Cleix] - Soria de Carlos, Natalia (Bazen behin... (Denonartean), 2013)
Behin bazen baso batean uso hegalari bat, eder-ederra alaia eta ausarta zena, eta ideiak argi zituena.