Lasterketa handia - Cafferata, Florencia; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Trosterriko Erresumako erregeak Matilde printzesa eta Karamelu pottoka gonbidatu ditu Zaldi Lasterketa Nagusian parte hartzera. Lasterketa luzea eta arriskutsua izango da, eta gertakari ugari bizi beharko dituzte... Lortuko al dute lehenengo iristea helmugara?
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Udaberria; Printzesak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak