Lasterketa handia / [Florencia Cafferata; itzulpena. Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Cafferata, Florencia (Printzesak eta pottokak (Ttarttalo), 2013)
Trosterriko Erresumako erregeak Matilde printzesa eta Karamelu pottoka gonbidatu ditu Zaldi Lasterketa Nagusian parte hartzera. Lasterketa luzea eta arriskutsua izango da, eta gertakari ugari bizi beharko dituzte... Lortuko al dute lehenengo iristea helmugara?