Koloreak - Moon, Jo; Salegi, Olaia (Madril : Bruño, 2013)
Liburu honi esker, etxeko txikienek primeran pasatuko dute bainuaren orduan. Oso erraz garbitzen eta lehortzen da, eta soinua, marrazki koloretsuak eta oinarrizko hiztegitxoa dauzka. Plisti-plasta uretara!
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Koloreak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura