Koloreak / Jo Moon ; [itzulpena Olaia Salegi Urbieta] - Moon, Jo (: Bruño, 2013)
Liburu honi esker, etxeko txikienek primeran pasatuko dute bainuaren orduan. Oso erraz garbitzen eta lehortzen da, eta soinua, marrazki koloretsuak eta oinarrizko hiztegitxoa dauzka. Plisti-plasta uretara!