Kamile telebistari begira - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Kamileren gurasoak kezkatuta daude, ez dakite zer egin Kamilerekin; egun osoa telebistari begira ematen du eta ez du besterik egin nahi. Baina telebista ikustea baino gauza interesgarriagoak daude munduan: jolastu, lagunekin egon, kalera atera eta eguzkiaz eta haizeaz gozatu... Azkenean, amak trikimailu txiki bat asmatuko du eta Kamile ikasi egingo du telebista neurrian ikusten eta beste gauza batzuk eginez disfrutatzen.
Izenburua azaletik hartua
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Telebista eta haurrak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura