Kamile igerilekura doa - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Kamile oso pozik dago! Gaur igerilekura doa gurasoekin eta Telmorekin batera. Aldageletan bainujantzia eta besoetako flotagailuak jantzi ondoren, uretara egin dute jauzi denek. Guztiek, Kamile izan ezik. Uretan sartzeko beldur da Kamile eta Telmok oilobusti deitu dionean oso triste jarri da. Azkenean, uretan luzaroan jolasten ibili ondoren, Kamilek beldurra gainditu eta irribarrea berreskuratuko du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Igeriketa; Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak