Kamile abenturaz abentura - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Liburu honek Kamileren 6 kontakizun biltzen ditu: Hartz txikia galdu da!; Kamile itsasoan; Kamile eta adiskide berria; Anaia txikia jaio da!; Kamile aitona-amonen etxean; Kamile urtebetetzea ospatzen.
6 kontakizun
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura