Kamile abenturaz abentura / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2013)
Liburu honek Kamileren 6 kontakizun biltzen ditu: Hartz txikia galdu da!; Kamile itsasoan; Kamile eta adiskide berria; Anaia txikia jaio da!; Kamile aitona-amonen etxean; Kamile urtebetetzea ospatzen.