Joschka, zazpigarren zalduneria / Joachim Masannek ; Jan Birck-en marrazkiak ; [itzulpena, Elizabete Manterola] - Masannek, Joachim (Futbolari basatiak (Mezulari), 2013)
Joscka izan behar zuen! Bai, hain zuzen ere txikiena izan da Behe-lainoaren gaztelura joan eta Susko kapeladunegana hurbildu dena. Skater talde beldugarriak hiriaren nagusi izan nahi du, eta elastiko beltzak lapurtuko dizkiete Futbolari basatiei SV 1906 taldelaren aurkako partida garrantzitsuaren aurretik. Azkenik, "Suzko kapeladunak Deabruaren lapikoaz" jabetuko dira, eta Futbolari basatiak galdu samar sentituko dira, desagertu egin beharko baitute! Baina Willik, munduko entrenatzaile onenak, plan bat du. Eta Joschkak, "Zazpigarren zalduneriak" beste inork ezingo du salbatu taldea...