Fantasmen kontakizunak - Zorn, Steven; Santamaría, Josep; Alonso, Pedro; Navarro, Koro 1955-; Bradley, John 1956- ([Barcelona] Vicens Vives, 2013)
8 urtetik aurrera (Gorria))
Keywords: Mamuak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura