Erbesteko sonetoak = Sonnets de l'exil / Miguel de Unamuno ; Jean-Louis Davant euskaraz, gazteleraz eta frantsesez, - Unamuno, Miguel (1864-1936) (: Maiatz, 2013)
Unamunok "Sonetos de Exilio" libururako sortu zituen 103 sonetoak euskarara eta frantsesera itzuli ditu Jean-Louis Davant euskaltzainak. Emaitza "Erbesteko Sonetoak / Sonnets de l'exil" izenburuarekin kaleratu du Maiatz elkarteak.