Egun eguzkitsua / testua, Anna Milbourne ; marrazkiak, Elena Temporin; [itzulpena, Aiora Jaka Irizar] - Milbourne, Anna (Ttarttalo, 2013)
Gauza miragarri asko gertatzen dira egun eguzkitsuetan. Erleak, burrun-burrun, eztia egiten aritzen dira jo eta ke; enarakumeak, txiruli-txirulai, hegan egiten ikasten dute; eta kilkerrek kantuan pasatzen dute eguna, kri-kri, kri-kri.