Arimen ohoina - Mestrot, Pierre (Baiona : Maiatz, 2013)
Non da Lore Aldapeka? Non da Mauleko medikua, mediku banandua? Senarra zuenari xantaia egingo dio gizon batek. Diru asko, 800.000 € eskatzen dizkio berriro Lore ikusi nahi badu. Frantxoa Etxehorik ere Lore ikusi nahi du, aurkitu hobe esan, bera ari baita desagertzea ikertzen: ba ote du zerikusirik desagertzeak banaketarekin? Etxehori Gorkari, senarrari galdezka hasiko zaio. Bera ere susmagarria da hasieran. Lortuko ote dute Lorerena argitzea?
Keywords: Helduentzako Literatura