Antartidarako bidaia - Homs, Montse; Marta Ylla-Catalá; Biel, Marta; Olano, Antton (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Bixkorrak parkean jolasean dabiltza, txirristan behera irristaka. Anna Lurreko hego polora doazela eta bidaiarako prestalanak egiten ari direla imajinatzen hasten da. Usuaiako portuan, zientzialari batzuek izotzezko lurraldera joateko prestatzen dituzte Bixkorrak. Bidaia arriskuz betea dagoela, eta, hori dela eta, oso zuhur ibili behar dutela azaltzen diete...
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Bidaiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eskualde antartikoak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura