Junie B. Jones ohorezko dama izango da (agian) - Park, Barbara (1947-2013); Brunkus, Denise; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2013)
Junie B. dagoeneko neska pizpirina da (amonari entzun dio hitz hori). Dena den, haurtxotzat hartzen dute denek. Eta hori ez da bidezkoa! Ezetz? Izeba Maxus ezkondu egingo da, eta nagusia dela erakusteko aukera izango du Junie B.-k Baliteke ezkontzan ohorezko dama izatea! Edo ez...
8 urtetik aurrera (gorria)
Junie B. Jones is (almost) a Flower Girl
Keywords: Lagunartekotasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura