Junie B. Jones ohorezko dama izango da (agian) / testua, Barbara Park ; marrazkiak, Denise Brunkus ; itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Park, Barbara (1947-2013) (Junie B. Jones (Bruño), 2013)
Junie B. dagoeneko neska pizpirina da (amonari entzun dio hitz hori). Dena den, haurtxotzat hartzen dute denek. Eta hori ez da bidezkoa! Ezetz? Izeba Maxus ezkondu egingo da, eta nagusia dela erakusteko aukera izango du Junie B.-k Baliteke ezkontzan ohorezko dama izatea! Edo ez...