De rerum natura - Zaldieroa (Donostia : Elkar, 2005)
Euskaldun izatearen poz eta pribilegioetako bat da goizero De Rerum Natura-ko marrazkiekin esnatu ahal izatea. Berriak zein-nahi direla ere, albistearen bestaldera eramango gaitu Zaldi Eroak, bere ikuspegi zorrotz, gozagarri eta ustekabekoarekin. Liburu honetan topatuko dituzu berriro Gizon Jakintsua eta M'ongolo, Euskal Taliban Jatorra eta Yoda, Nafarroa kapitaina eta Petilla komandanteordea, The Organitation, La Pelota Basqua...
2003ko urritik 2005eko ekainera bitartean Berria egunkariko "Tartea" gehigarrian ateratako komiki-tiren antologia
Keywords: Komikiak; EIMAk onetsitako materialak