De rerum natura / [testuak eta marrazkiak] Zaldieroa - Zaldieroa (De Rerum Natura, 2005)
Euskaldun izatearen poz eta pribilegioetako bat da goizero De Rerum Natura-ko marrazkiekin esnatu ahal izatea. Berriak zein-nahi direla ere, albistearen bestaldera eramango gaitu Zaldi Eroak, bere ikuspegi zorrotz, gozagarri eta ustekabekoarekin. Liburu honetan topatuko dituzu berriro Gizon Jakintsua eta M'ongolo, Euskal Taliban Jatorra eta Yoda, Nafarroa kapitaina eta Petilla komandanteordea, The Organitation, La Pelota Basqua...