Hizkimilikiliklik! - Arranz, Iñaki; Mendiola, Inma ([S.l.] : Ibaizabal, 2013)
Altxor preziatua ezkutatzen da letretan, silabetan, berbetan, hiztegietan. Denon aurrean eta aldi berean isil-gordean, aurreiritzirik gabeko begirada bat behar da-eta hitzetan esanahitik haragoko mundu miragarria aurkitzeko. Aliziaren antzera ispiluaren -hitzen- bestaldera igarotzen garenean, dena da miresgarri, dena da ustekabeko, dena da sormen eragile.Hitz gozoak, hitz merkeak, hitz erdiak, hitz bitxiak, hitz gaiztoak, hitz lehorrak, hitz neurtuak, hitz aspertuak, hitz mutuak, hitz jarioak eta hitz jokoak... Liburu hitzugarria.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Hitz eta hizki jokoak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura