Hik hasi 94 : nor gara gu?, zer gara gu? : testu liburuek diotena : identitatea, inguruenea eta curriculuma (Lasarte-Oria : Xangorin, 2005)
"Hik Hasi" euskal heziketarako aldizkaria pedagogiaren inguruko euskal aldizkari bakarra da. Euskara hutsez argitaratzen den hilabetekaria da. Argitalpenarekin batera urtero jardunaldiak eta mota desberdinetako aktibitateak sortzen ditu. Lehen zenbakia 1995. urtean argitaratu zuen irakasle talde zabal batek, euskal hezkuntzari buruzko informazio, eztabaida eta elkargunerako bitarteko izan nahian. Besteak beste, irakasle haien artean zeuden Joxe Mari Auzmendi eta Lore Erriondo. "Hik Hasik" ezaugarri hauek hartu zituen abiapuntutzat: euskalduna, nazionala, hezkuntza komunitateko partaide guztiena, baterakoia, irekia, plurala eta independentea.
Azala: Gaia: Nor gara gu? Zer gara gu? Elkarrizketa:Igor Arroyo ; Ekarpena: kuadrillategi egitasmoa; Alberto Agirreazaldegi: etorkinak artatzeko programa; Garraldako eskualdeko eskola
2004/12/17
Keywords: Arroyo Leatxe, Igor -- Elkarrizketak; Eskola alorreko aldizkaria; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak; Elkarrizketak