Txomin txitak - Denchfield, Nick; Parker, Anthony; Sedano, Ane (Bilbo : Ikasmina, 2013)
Zer jan zuen Txomin txitak, hainbeste hazteko? Liburu hau irekitzerakoan jakingo duzu.
0-4 urte (Urdina)
Charlie the Chicken
Keywords: Oiloak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura