Txomin txitak / [testua] Nick Denchfield ; [ilustrazioak] Ant Parker ; [euskarazko itzulpena, Ana Sedano] - Denchfield, Nick (: Ikasmina, 2013)
Zer jan zuen Txomin txitak, hainbeste hazteko? Liburu hau irekitzerakoan jakingo duzu.