Junie B. Jones ez da lapurra - Park, Barbara (1947-2013); Brunkus, Denise; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2013)
Junie B. Jonesi gauza txar-txar bat gertatu zaio! Norbaitek eskuzorro berriak lapurtu dizkio! Ez daude utzi zituen lekuan. Eskolan, galdutako gauzen kaxan, ere ez daude. Hortaz, Junie B.-k eskubide osoa du aurkitu duen bolaluma zoragarria beretzat hartzeko. Izan ere, batzuetan irabazi egiten dugu, eta, beste batzuetan, galdu. Bidezkoa da. Ez al da hala? E? Bai, ezta? Edo ez?
8 urtetik aurrera (gorria)
Junie B. Jones is Not a Crook
Keywords: Lagunartekotasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura