Junie B. Jones ez da lapurra / testua, Barbara Park ; marrazkiak, Denise Brunkus ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez)] - Park, Barbara (1947-2013) (Junie B. Jones (Bruño), 2013)
Junie B. Jonesi gauza txar-txar bat gertatu zaio! Norbaitek eskuzorro berriak lapurtu dizkio! Ez daude utzi zituen lekuan. Eskolan, galdutako gauzen kaxan, ere ez daude. Hortaz, Junie B.-k eskubide osoa du aurkitu duen bolaluma zoragarria beretzat hartzeko. Izan ere, batzuetan irabazi egiten dugu, eta, beste batzuetan, galdu. Bidezkoa da. Ez al da hala? E? Bai, ezta? Edo ez?