Kika Supersorgina eta erresuma magikoa - Knister; Rieger, Birgit; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Madril : Bruño ; Bilbo : Mezulari, 2013)
Kikak eta Hektorrek, bere laguntxo herensugeak, urrutiko erresuma magiko batera bidaiatzen dute, zorigaitz ikaragarri baten mende bizi baitira han. Udaberriaren, Udaren eta Udazkenaren erregea desagertuta dago Neguaren lurraldeetako eremu izoztuetan, bertako jaun ankerraren mende: Truculentus Ankerraren mende! Lortuko al dute Kikak eta Hektorrek erregea askatu eta erresumara alaitasuna bueltatzea?
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Magia; Fantasia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak